Ladataan
Takaisin

Koivupuistontie 18-22

Koko1800 m²
TyyppiVarasto
Kerros1 (katutaso)
KaupunkiVantaa
KaupunginosaKIRKONKYLÄ, VEROMÄKI

Kuvaus

Tuusulanväylän, Kehä III:n ja Lentoaseman lähellä Vantaan Koivuhaassa on vuokrattavana siistiä varastotilaa. Vuokrattavan tilan pinta-ala on noin 1 600 - 2 000 m² ja se sijaitsee pohjakerroksessa.

Tilan vapaa korkeus on 7,16 m ja lattian kantavuus 4 000 kg. Tilassa on kaksi rekkataskullista ovea ja yksi maantasolla oleva ovi sekä nosturi, jonka nostokyky on 250 kg.Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.Available storage space for rent in Koivuhaka, Vantaa. The storage is located close to Tuusulanväylä, Kehä III and Helsinki-Vantaa Airport. The size of the available premise is approximately 1 600 – 2 000 sqm, located on the gound floor.

The clear space of the storage is 7,16 m and the carrying capacity of the floor is 4 000 kg. There are two loading dock doors and one drive-up entrance. Additionally, there is a warehouse overhead crane that can lift up to 250 kg.

Please do not hesitate to contact us for more details.

Pohjakuva

Yhteydet

Bussi400 m
Juna2,9 km
Lentoasema3,2 km

Kuvat

Kuvat

Kiinnostuitko?

Soita

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Newsec toimitilavuokraus

0207 420 420
Soita