Ladataan
Takaisin

Paukkulantie 2 M 106

Koko98 m²
TyyppiLiiketila, Toimisto
Kerros1 (katutaso)
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaMYLLYPURO

Kuvaus

Vuokrattavissa katutason toimitilaa loistavalla sijainnilla Helsingin Kivikossa. Helsingin Kivikkoon valmistuneesta Asunto Oy Helsingin Paasista. Tila soveltuu niin liiketilaksi kuin toimistoksi. Vuokraan sisältyy 10M Telian laajakaista sekä erikseen vuokrattavissa rajoitettu määrä autopaikkoja (kansipaikat 25 €/kk, katetut paikat 50 €/kk).

Asunto Oy Helsingin Paasi on 2.3.2020 valmistunut Helsingin Kivikkoon. Lähistöltä löytyy monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia, lähikauppa sekä puistoja. Kohteen saavuttaa helposti niin julkisilla kuin autollakin. Aivan tilan vieressä sijaitsee bussipysäkki ja autolla pääsee kaartamaan suoraan Kehä 1:lle.

Kiinteistö on savuton, tupakointi kielletty huoneistoissa ja yleisissä tiloissa. Lemmikit sallittu. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan vakuutuksen.

Tila ei sovellu elintarvikkeiden käsittelyyn, eikä ravintola- koulu- tai päiväkotitoimintaan.

Vuokrattavissa 98 m2 toimitila Helsingin kivikossa. Vuokraan sisältyy 10M Telian laajakaista sekä kiinteistössä on vuokrattavia autopaikkoja. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan vakuutuksen.

Tila ei sovellu elintarvikkeiden käsittelyyn, eikä ravintola- koulu- tai päiväkotitoimintaan.

Pohjakuva

Yhteydet

Bussi120 m
Juna4,5 km
Metro2 km
Lentoasema12,8 km

Kuvat

Kuvat

Kiinnostuitko?

Soita

Sijainti kartalla

Soita