Ladataan
Takaisin

Klovinpellontie 1-3

Koko460 m²
TyyppiToimisto
Kerros1 (katutaso)
KaupunkiEspoo
KaupunginosaMANKKAA

Kuvaus

Vapaana tehokasta toimistotilaa rauhallisella sijainnilla Mankkaalla, Espoossa. Tilassa niin huonetoimistoa, kuin avotilaa, joka takaa tasapainon keskittymistä vaativan työnteon, ryhmätyön ja työn tauottamisen välillä. Räätälöi itsellesi oman näköisesti työpäivä kiinteistön mittavan palvelutarjonnan avulla! Kiinteistön hyvinvointilounge kahviloineen sekä jooga- ja kuntosali tukevat työntekijän työntekoa, antaen mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin työpäivän aikana, ja sen jälkeen. Vuokralaisilla on käytössään aulapalvelut neuvottelutilavarauksineen, henkilöstöravintola, hyvinvointilounge, kahvila, jooga- ja kuntosali, varattavaa ryhmäliikuntaa sekä edulliset pesulapalvelut. Varattavissa myös ryhmäliikuntaa!

Hills Business Parkiin saavut vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin, myös pyöräilijät on huomioitu! Lähialueilta löytyy palveluita kauppakeskuksista hotelleihin.

Pohjakuva

Yhteydet

Bussi300 m
Juna5,2 km
Metro5,6 km
Lentoasema22,3 km

Palvelut

Business Parkissa oma ravintola, aulapalvelu, jooga- ja kuntosali, hyvinvointilounge, kahvila, parkkihalli, neuvottelutilat, pesulapalvelu ja saunaosasto.

Kuvat

Kuvat

Kiinnostuitko?

Soita

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Soita