Ladataan
Takaisin

Klovinpellontie 1-3

Koko66 m²
TyyppiToimisto
Kerros5
KaupunkiEspoo
KaupunginosaMANKKAA

Kuvaus

Hills Business Parkin 5. kerroksessa vuokrattavana eri kokoisia pientoimistotiloja. Vapaana seuraavat tilakoot: 66, 72, 87 m² tai kahden tilan yhdistelmä noin 150 m². Tilat sijoittuvat samaan kerrokseen uuden hyvinvointiloungen, joogasalin ja kahvilan kanssa. Työtilat tukevat samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia, kuin tuottavuutta. Eri tekemisille löytyy tästä tilakokonaisuudesta täyden potentiaalin työpisteet ja oleskelualueet! Hills Business Parkin vuokralaisilla on käytössään uusi hyvin vartusteltu kuntosali, varattavaa ryhmäliikuntaa, aulapalvelu, vuokrattavat neuvottelutilat, saunaosasto ja pesulapalvelu.

Nämä valoisat viidennen kerroksen toimistotilat löytyvät rauhalliselta sijainnilta Espoon Mankkaalta, ruuhkahuippujen sujuvammalta puolelta. Upeat ja avarat näköalat.

Hills Business Parkiin saavut vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin, myös pyöräilijät on huomioitu. Lähialueilta löytyy palveluita kauppakeskuksista hotelleihin.

Pohjakuva

Yhteydet

Bussi300 m
Juna5,2 km
Metro5,6 km
Lentoasema22,3 km

Palvelut

Business Parkissa oma ravintola, aulapalvelu, jooga- ja kuntosali, hyvinvointilounge, kahvila, parkkihalli, neuvottelutilat, pesulapalvelu ja saunaosasto.

Kuvat

Kuvat

Kiinnostuitko?

Soita

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Soita