Ladataan
Takaisin

Klovinpellontie 1-3

Koko100 m²
TyyppiToimisto
Kerros5
KaupunkiEspoo
KaupunginosaMANKKAA

Kuvaus

Vuoden taitteessa valmistuva uudenlainen ja houkutteleva työympäristö, jossa tarjolla eri kokoisia toimistotiloja alkaen. n. 60 m2 aina 150 m2 asti. Nyt ennakkomarkkinoinnissa käyttäjälähtöisiksi suunnitellut toimistotilat, joihin luodaan onnistumisia, vuorovaikutusta ja yhteistyötä tukeva yhteiskäyttöalue. Osallistavan suunnittelun lopputulos ovat työtilat, jotka tukevat aidosti ja samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia, kuin tuottavuutta. Eri tekemisille löytyy tästä tilakokonaisuudesta täyden potentiaalin työpisteet ja oleskelualueet!

Nämä valoisat viidennen kerroksen toimistotilat löytyvät rauhalliselta sijainnilta Espoon Mankkaalta, ruuhkahuippujen sujuvammalta puolelta. Upeat ja avarat näköalat. Valmistuminen 2019 loppu/ 2020 alku.

Hills Business Parkiin saavut vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin, myös pyöräilijät on huomioitu. Lähialueilta löytyy palveluita kauppakeskuksista hotelleihin.

Hills Business Parkin vuokralaisilla on käytössään aulapalvelut neuvottelutilavarauksineen, sekä nyt myös edulliset pesulapalvelut.

Pohjakuva

Palvelut

Business Parkissa oma ravintola, aulapalvelu, pesulapalvelu, kuntosali, parkkihalli, neuvottelutilat ja saunaosasto.

Kuvat

Kuvat

Kiinnostuitko?

Soita

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Soita