Ladataan

Ympäristöjohtaminen ja vastuullisuus

Newsecin ympäristö- ja energiatehokkuusasiantuntijat tarjoavat kiinteistöjen käyttäjille kattavasti palveluita yrityksen ympäristöjohtamisesta käyttäjien motivoinnin kehittämiseen. Autamme esimerkiksi yrityksesi vastuullisuusraportoinnissa ja -mittaroinnissa, ympäristöjärjestelmän kehittämisessä ja tavoitteiden asettamisessa, työmatkaliikenneselvityksissä ja ympäristösertifiointien toteutuksessa (mm. WELL, LEED, ISO 14001).

Vastuullisuus näkyväksi toimitiloissa

Autamme myös tekemään vastuullisuustyötä tunnetuksi organisaatiossasi esimerkiksi vastuullisuusworkshoppien ja ympäristöteemapäivien kautta. Kokeneet ja korkeasti koulutetut asiantuntijamme tuovat viimeisen ympäristöjohtamisen tiedon ja käytännöt käyttöönne.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ympäristöpäällikkö Anna Aaltoseen, anna.aaltonen@newsec.fi tai +358 40 179 3985.

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.

;