Ladataan

Toimitilaprojektin johtaminen

Toimitilaprojektien johtamiseen liittyvät palvelut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden keskittyä ydintoimintaansa Newsecin asiantuntijoiden hoitaessa päivittäisiä toimitiloihin liittyviä tehtäviä erilaisissa muutostilanteissa.

Käyttämällä Newsecin toimitilaprojektien johtamisen palveluita saavutat tehokkuutta, kustannussäästöjä ja helppoutta. Ammattitaitoiset, palvelualttiit ja korkeasti koulutetut asiantuntijamme tuovat lukuisten asiakasprojektien kokemuksen käyttöönne toimintanne tehostamiseksi.

Projektijohtaminen

Projektijohtamiseen liittyvillä palveluilla varmistamme, että kaikki toimitilaprojektin muutostyöt ja itse muutto tapahtuvat aikataulussa ja suunnitelmien mukaisesti. Projektijohtamisen palveluita Newsecillä ovat:

• Muutostöiden, hankintojen ja kalusteiden kilpailuttaminen ja tilaukset

• Muutostöiden koordinointi, aikatauluttaminen ja valvonta

• Työmaakokoukset, kustannusseuranta, laadunvalvonta

• Muuton koordinointi, aikatauluttaminen ja valvonta (myös väistömuutot)

• Käyttäjien ohjeistus muutostöiden eri vaiheissa

• Kustannusseuranta ja -raportointi läpi koko projektin

Muutosjohtaminen

Toimitilaprojektin onnistumisen kannalta käyttäjien osallistaminen ja muutosjohtaminen ovat keskeisessä roolissa. Huolella suunniteltu muutosjohtaminen ja käyttäjien osallistaminen edesauttavat onnistuneen lopputuloksen syntymistä.

Muutosjohtamisen palvelujemme tavoitteena on tukea asiakasta muutosjohtamisen kokonaissuunnitelman muodostamisessa, itse muutosjohtamisessa sekä toimitilaprojektin kytkemisessä muutoksen katalysaattoriksi. Muutosjohtamisen palvelujamme ovat esimerkiksi:

• Muutosjohtamisen suunnitelman laatiminen (aikataulu, vaiheet, toiminnot, vastuut, menetelmät)

• Muutosviestinnässä tukeminen

• Käyttäjien osallistaminen yhteiskehittämisen menetelmin

• POP-UP työpajat, ekskursiot, henkilöstöluennot, etikettityöpajat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä johtaja Anna-Liisa Sarasojaan, anna-liisa.sarasoja@newsec.fi tai +358 40 193 1083.

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.

;