Ladataan

Muut Vantaa

Parhaat toimitilat

Toimitilahakukoneella löydät näppärästi Vantaan vapaat toimitilat, etsitpä sitten toimisto-, tuotanto-, varasto- tai liiketilaa. Haemme kaikki tarpeisiisi sopivat vuokrattavat tilat Vantaan alueella.

Helsingin kupeessa sijaitseva Vantaa on tunnettu LVI-, elintarvike- ja koneteollisuuksistaan, jotka ovat keskittyneet erityisesti päätie Kehä III:n varrelle sekä Viinikkalan, Pakkalan, Koivuhaan ja Veromiehen kaupunginosiin. Vantaalla sijaitsee myös Suomen suurin lentoasema, jonka yhteyteen on syntynyt runsaasti muun muassa korkean teknologian ja kuljetusalan yritystoimintaa. Vantaalla on myös vilkkaita kauppakeskuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia palvelualan toimijoille.

Vantaan liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Tikkurilan asema on Suomen vilkkaimpia, ja Kehärata tuo kaupunkiin jatkuvasti uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia. Kolmen moottoritien ja pääkaupunkiseudun pääteiden halkoma Vantaa on helposti saavutettavissa mistä tahansa.

Tutustu tarjontaan ja nappaa itsellesi paras mahdollinen toimitila Vantaalta!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.