Ladataan

Toimitilat Vaasa

Parhaat toimitilat

Vapaat toimitilat Vaasassa löydät nyt yhdestä osoitteesta. Toimitilahaku.fi etsii puolestasi vuokrattavat toimisto- liike- ja varastotilat. Kerro vain toiveesi, ja me pyrimme täyttämään ne mahdollisimman tarkasti.

Pohjanmaan maakuntakeskus Vaasa tunnetaan erityisesti teollisuudestaan. Teollisuus- ja teknologiapuisto Strömberg Parkissa toimivat muun muassa teollisuuskonserni ABB sekä Wärtsilä. Lentoaseman vieressä sijaitseva Vaasa Airport Park tarjoaa toimitilat monelle yritykselle, ja Vaasan sataman yhteydessä on useita voimalaitoksia. Vaasa on myös yliopistokaupunki ja suomenruotsalaisen kulttuurin keskus.

Vaasassa on toimiva lentokenttä, ja junayhteys Seinäjoelle yhdistää sen päärataan. Maantiet yhdistävät kaupungin muun muassa Helsinkiin, Tampereeseen ja Ouluun. Vaasasta pääsee lisäksi matkustajalaivalla Merenkurkun yli Ruotsin Uumajaan.

Asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoa toimitiloista. Tutustu siis tarjontaan jo tänään!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Liiketila | VAASA

Liiketila | VAASA

Liiketila | VAASA

Liiketila | VAASA

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.