Ladataan

Toimitilat Turku

Parhaat toimitilat

Etsitkö vapaata toimitilaa Turusta? Tälle sivulle on listattu kaikki vapaat ja vapautuvat tilat aina toimistoista ja tuotantotiloista varastoihin ja liiketiloihin asti.

Perinteisesti jokirannan, kävelykadun ja kauppatorin ympäristön vuokrattavat toimisto- ja liiketilat ovat olleet erityisen haluttuja. Isoja toimitilakeskittymiä on syntynyt myös Kupittaan alueelle, satamaan sekä muutamiin kaupungin ulkoreunan taajamiin. Hakukoneellamme löydät myös muiden kaupunginosien sekä lähikuntien vuokrattavat toimitilat. Voit kohdentaa hakusi yksittäiseen kaupunginosaan tai postinumeroon.

Aikaisemmin vahvojen telakka-, lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi Turkuun on viime aikoina keskittynyt runsaasti IT-, logistiikka- sekä matkailualan yrityksiä.

Junat pysähtyvät Kupittaalle ja rautatieasemalle. Muuten kulkeminen on sekä Turun sisällä että ympäristökunnista kaupunkiin helpointa Föli-paikallisbusseilla.

Tutustu tarjontaan alta ja löydä yrityksellesi uudet toimitilat! Lisätiedot ja esittelyt saat jokaisen kohteen omalta yhteyshenkilöltä.

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Liiketila | TURKU

Liiketila | TURKU

Varasto, Toimisto, Teollisuustila | TURKU

Liiketila | TURKU

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.