Ladataan

Toimitilat Tampere

Parhaat toimitilat

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Tampereen alueelta? Toimitilahakukoneen avulla löydät niin toimistot, liiketilat, varastot kuin myös tuotantotilat yritystoimintaan.

Yli 225 000 asukkaan Tampere on keskeinen liikenteen solmukohta Suomessa. Perinteisesti Tamperetta on pidetty Suomen ensimmäisenä ja suurimpana teollisuuskaupunkina. Tämä näkyy kaupunkikuvassa yhä. Kaupungin keskustaa koristavat vanha Finlaysonin tehdas, Raatihuone ja niin kutsuttu Palanderin talo. Keskustan katukuvaan kuuluu luonnollisesti myös ikoninen Tammerkoski.

Keskustan lisäksi vapaita toimitiloja löytyy useista muista Tampereen kaupunginosista aina Kalevasta, Viinikasta ja Tammelasta Hatanpään ja Hervannan alueisiin asti.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin alta. Lisätietoja saat kohteiden yhteyshenkilöiltä!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Liiketila, Toimisto | TAMPERE

Liiketila | TAMPERE

Toimisto | TAMPERE

Biokatu 6
250 m²

Toimisto, Muu | TAMPERE

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.