Ladataan

Liiketilat Rovaniemi

Parhaat toimitilat

Etsitkö yrityksellesi tilaa Rovaniemellä? Kaikki vuokrattavat toimitilat liiketiloista toimistoihin ja varastoihin löydät nyt yhdellä haulla. Listaamme toiveidesi mukaiset vapaat ja vapautuvat tilat puolestasi. Tällöin voit helposti vertailla toimitiloja ja valita omasi.

Rovaniemi on väkiluvultaan pieni mutta eläväinen paikkakunta pohjoisessa. Se on Lapin talouden tärkein keskus ja upean luonnon ympäröimä täysivaltainen kaupunki. Vahvimmin kasvava ala Rovaniemen alueella on matkailu. Kaupungissa sijaitsee maan kolmanneksi suurin lentokenttä, ja siellä on eniten kansainvälisiä yöpymisiä Helsingin ja Vantaan jälkeen. Vuosittain Rovaniemelle saapuu tuhansittain kotimaisia ja ulkomaisia matkailijoita kokemaan napapiirin ihmeet, vierailemaan joulupukin luona sekä ihailemaan pohjoista luontoa.

Tutustu siis Lapin ja Rovaniemen mahdollisuuksiin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.