Ladataan

Muut Oulu

Parhaat toimitilat

Etsitkö yrityksellesi tiloja Oulusta? Vapaat liike-, toimisto- ja muut toimitilat löydät helpoiten hakukoneellamme. Voit hakea toimitilaa haluamillasi kriteereillä ja vertailla vaihtoehtoja. Lisätietoja saat kunkin vuokrattavan kohteen vastuuhenkilöltä.

Haluttuja toimitiloja Oulussa on paitsi keskusta-alueella myös Linnanmaalla, johon on keskittynyt runsaasti tieteen ja teknologia-alojen osaamista. Oulu tunnetaan ”Pohjolan piilaaksona”, sillä kaupungissa toimii huomattavan paljon telekommunikaation, elektroniikan, ohjelmistoalan sekä lääketieteen tekniikan yrityksiä. Oulun lääketieteeseen ja teknillisiin tieteisiin erikoistunut yliopisto tuottaa jatkuvasti uutta tutkimusta, jonka löydöksiä on menestyksekkäästi kyetty kaupallistamaan. Oulussa on myös perinteistä puu-, paperi- ja terästeollisuutta.

Oulu on pohjoisen liikenteen tärkein solmukohta. Oulussa sijaitsee maan toiseksi vierailluin lentokenttä, ja myös junaliikenne on vilkasta. Autolla kaupunkiin pääsee valtatie 4:ä pitkin.

Nappaa siis yrityksellesi parhaat toimitilat Oulusta!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.