Ladataan

Toimitilat Lappeenranta

Parhaat toimitilat

Kun yrityksesi tarvitsee uudet toimitilat, löydät ne helpoiten toimitilahaku.fi:n avulla. Välitämme vapaita tiloja Lappeenrannan alueella moneen tarpeeseen. Kauttamme voit vuokrata juuri sinulle sopivan toimiston, liiketilat tai varaston.

Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakuntakeskus, jonka ympärille alueen elinkeinoelämä on keskittynyt. Kaupunki on myös rikkaan eteläkarjalaisen kulttuurin sydän. Lappeenranta sijaitsee lähellä itärajaa, mikä tekee kaupungista merkittävän tavara- ja henkilöliikenteen keskuksen sekä suositun ostospaikan. Lappeenrannassa toimivat myös suuret teollisuuden työnantajat UPM-kymmene ja Outotec. Sijainti Saimaan rannalla luo mahdollisuuksia matkailulle.

Keskustan lisäksi Lappeenrannan tärkeitä keskuksia ovat Lauritsala, Sammonlahti ja Voisalmi. Lappeenrannasta on hyvät tieliikenneyhteydet muun muassa Joensuuhun, Helsinkiin ja Nuijamaan raja-asemalle. Helsinkiin pääsee junalla nopeimmillaan vajaassa kahdessa tunnissa.

Etsi siis mieleisesi toimitilat Lappeenrannasta jo tänään! Yhteyshenkilömme vastaavat mielellään kaikkiin kohteita koskeviin kysymyksiin.

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Liiketila | LAPPEENRANTA

Varasto | LAPPEENRANTA

Liiketila | LAPPEENRANTA

Liiketila | LAPPEENRANTA

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.