Ladataan

Toimitilat Kuopio

Parhaat toimitilat

Vapaat toimitilat Kuopion alueella löydät kätevimmin hakukoneemme avulla. Välitämme vuokrattavia tiloja muun muassa liike-, toimisto- ja varastokäyttöön. Tutustu valikoimaan ja vuokraa yrityksellesi parhaat mahdolliset toimitilat jo tänään!

Pohjois-Savon tiiviisti asuttu keskus Kuopio tunnetaan vilkkaasta toristaan, jonka ympärille kaupungin elinkeinoelämä on keskittynyt. Torin kupeessa sijaitsevat muun muassa Kuopion kauppahalli sekä tärkeimmät kauppakeskukset kuten Aapeli ja Sektori. Keskustan lisäksi merkittävä yrityskeskittymä on Savilahdessa sijaitseva tiedepuisto ja sen Technopolis Kuopio -yrityspalveluorganisaatio. Alue on merkittävä myös liike-elämän ja tieteen yhteistyön kannalta. Itä-Suomen suurimmassa kaupungissa toimii yliopisto sekä useita tutkimuslaitoksia.

Kuopioon on hyvät liikenneyhteydet, ja kaupungin kautta kulkee Savon rata, jota pitkin pääsee Helsinkiin, Turkuun ja Ouluun. Kaupungin sisällä palvelee sisäinen linja-autoliikenne. Kuopiossa on myös lentoasema, josta lähtee päivittäin lentoja pääkaupunkiin ja lomakohteisiin.

Ota siis toimitilahaku.fi käyttöön jo tänään. Jos jokin askarruttaa, yhteyshenkilömme vastaavat mielellään kaikkiin palvelua ja kohteita koskeviin kysymyksiin.

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Teollisuustila | KUOPIO

Toimisto | KUOPIO

Toimisto | KUOPIO

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.