Ladataan

Toimitilat Jyväskylä

Parhaat toimitilat

Etsitkö Jyväskylästä liike-, toimisto- tai varastotilaa? Kaikki vapaat toimitilat löydät nopeimmin hakukoneellamme. Välitämme vuokrattavia tiloja monenlaisiin tarpeisiin. Vertaile kohteita ja ota tarvittaessa yhteyttä asiantuntijoihimme.

Jyväskylän keskustassa sijaitseva Kauppakatu on yksi maamme ensimmäisistä kävelykaduista. Kauppakadun varrella on kahviloita, kauppakeskuksia ja muita palveluita, ja kadulla järjestetään myös kulttuuritapahtumia. Keskustan kupeessa sijaitsevaa entisen Kankaan paperitehtaan aluetta kehitetään aktiivisesti vihreäksi ja älykkääksi kaupunginosaksi, johon pyritään luomaan hyvät edellytykset yritysten, kaupungin ja yliopiston yhteistyölle. Jyväskylällä on tutkitusti hyvä imago, ja se tunnetaan vireänä opiskelijakaupunkina. Paikkakunnalla on kuitenkin edelleen myös perinteistä teollisuutta: Valmetin tehdas sekä UPM Kymmenen vaneritehdas ovat suuria työnantajia.

Keskeisen sijaintinsa takia Jyväskylä on valtateiden risteyskohta. Junalla Jyväskylästä pääsee kätevästi Tampereelle, Pieksämäelle ja Helsinkiin ja linja-autolla lähes kaikkiin maakuntakeskuksiin. Hae siis itsellesi sopivimmat toimitilat Jyväskylästä jo tänään!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Toimisto, Muu | JYVÄSKYLÄ

Liiketila | JYVÄSKYLÄ

Toimisto | JYVÄSKYLÄ

Liiketila | JYVÄSKYLÄ

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.