Ladataan

Toimitilat Helsinki

Parhaat toimitilat

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Helsingistä? Toimitilahakukoneesta löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Helsingin alueelta!

Vapaita toimitiloja löytyy niin ydinkeskustan alueelta kuin esimerkiksi suosituista Pasilan, Lauttasaaren ja Ruoholahden kaupunginosistakin. Keskustassa erityisen suosittuja ovat muun muassa Mannerheimintie, Aleksanterinkatu sekä Pohjoisesplanadi ja Eteläesplanadi. Haun voi kohdentaa yksittäiseen kaupunginosaan tai postinumeroon ja ottaa hakuun mukaan myös naapurikunnat. Sijainnin lisäksi voit hakea tiloja koon ja toimitilatyypin mukaan.

Helsingin seutu on yksi nopeimmin kasvavista suurkaupunkialueista Euroopan unionissa. Reilun 630 000 asukkaan Helsinki on Suomen liike-elämän keskus ja monen suuren yrityksen kotikaupunki. Vuonna 2013 kaupungissa toimi lähes 44 000 yritystä, mikä tarkoittaa noin kahdeksasosaa koko maan yrityksistä.

Elinkeinorakenne Helsingin seudulla on hyvin palveluvaltainen. Muuhun Suomeen verrattuna Helsingissä on erityisen runsaasti liike-elämän palvelujen sekä tukku- ja vähittäiskaupan työpaikkoja. Pääkaupunkiin on keskittynyt yli 68 000 tietotekniikan alan työpaikkaa, mikä käsittää noin kolmasosan koko maan it-sektorin työpaikoista.

Helsingin valtteihin kuuluvat hyvät yhteydet niin muualle maahan kuin ulkomaillekin, sekä maitse, meritse että ilmateitse.

Tutustu toimitiloihin alta! Lisätietoja saat jokaisen kohteen omalta yhteyshenkilöltä.

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Toimisto | HERMANNI, SÖRNÄINEN

Toimisto | LÄNSI-PASILA

Toimisto | KESKUSTA

Liiketila, Toimisto | SÖRNÄINEN

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.