Ladataan

Toimitilat Hämeenlinna

Parhaat toimitilat

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimisto-, liike- tai varastotilaa Hämeenlinnan alueella? Kerro meille toiveesi, niin haemme puolestasi niitä vastaavat tilat.

Vuokrattavia tiloja Hämeenlinnassa on eniten keskustassa ja sen kupeessa sijaitsevassa Keinusaaressa. Kanta-Hämeen maakuntakeskus tunnetaan koulu-, hallinto- ja varuskuntakaupunkina, ja suuri osa hämeenlinnalaisista työskenteleekin julkisten tahojen palveluksessa. Kaupungissa on myös kone-, puu- ja metalliteollisuutta, ja erityisesti kesällä Hämeenlinnassa käy paljon matkailijoita ja mökkiläisiä. Kauppakeskukset kuten Goodman ja Tavastila ovat hämeenlinnalaisten ja ympäryskunnista tulevien ostospaikkoja.

Keskeisesti sijaitsevasta Hämeenlinnasta on alle sata kilometriä Helsinkiin, ja se on noin puolivälissä pääkaupungista Tampereelle mentäessä pääradan varressa. Valtatiet 3 ja 10 risteävät kaupungissa.

Toimitilahaku.fi:stä löydät kätevästi sopivat tilat Hämeenlinnasta tai lähikunnista. Lisäkysymyksissä voit kääntyä yhteyshenkilöidemme puoleen.

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Liiketila | HÄMEENLINNA

Liiketila | HÄMEENLINNA

Toimisto | HÄMEENLINNA

Liiketila | HÄMEENLINNA

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.