Ladataan

Toimitilat Espoo

Parhaat toimitilat

Espoon vapaat toimitilat liike-, toimisto- ja varastokäyttöön löydät helpoiten toimitilahakukoneellamme. Voit hakea yrityksellesi sopivalla alueella sijaitsevan ja haluamasi kokoisen toimitilan vaivatta. Tutustu kohteisiin ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Espoo tarjoaa hyvät puitteet yrittämiseen. Suomen toiseksi väkirikkain kunta tunnetaan korkean teknologian yritysten kuten Nokian ja Fortumin kotikaupunkina, ja Espoon Keilaniemi on kansainvälisestikin tunnettu yritysalue. Otaniemessä sijaitseva Aalto-yliopisto kerää ja tuottaa ympärilleen jatkuvasti uutta osaamista. Kaupunginosien elämä keskittyy vilkkaiden kauppakeskusten ympärille: esimerkiksi Matinkylän Iso Omena, Leppävaaran Sello ja Espoon keskuksen Entresse tarjoavat laajan valikoiman yksityisiä ja kunnallisia palveluita.

Kulkuyhteydet Espooseen ovat loistavat, ja kaupunki kuuluu pääkaupunkiseudun yhteiseen joukkoliikenteen verkostoon. Autoilija pääsee moottoriteitä pitkin Helsingin ja Turun suuntaan.

Tarkastele siis vuokrattavia toimitiloja Espoossa ja löydä mieleisesi!

Katso kaikki toimitilat alueella

Suosituimmat toimitilat alueella

Toimisto | MANKKAA

Toimisto | NIHTISILTA

Toimisto | LEPPÄVAARA

Liiketila | TAPIOLA

Toimitilahaku.fi

Newsec – The Full Service Property House - on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 260 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Imatralla. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 1000 ammattilaista.

Haemme ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin käyttäen apuna kansainvälistä ja kotimaista kumppaniverkostoamme. Kansainvälisesti teemme yhteistyötä allianssi-sopimuksella BNP Paribas Real Estaten kanssa. Palvelemme niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.